„ПРОБЛЕНД“ ООД е създадена през 1990 год.

Предмет на дейност

 • конструиране, изработване, ремонт и модернизация на пакетираща техника
 • конструиране, изработване, ремонт и модернизация на нестандартно оборудване по предварително представено задание
 • проектиране, разработване, внедряване и сервиз на промишлена електроника

Произвежданото оборудване има 12 месечен гаранционен срок и следгаранционен сервиз.
Машините са снабдени със сертификат за съответната държава.

Съпътстващи производства

 • пакетиране и разпространение на захар , мед и сметана в разфасовки от 2,5 – 5 ml в пакетчета с тристранно, четиристранно залепване и с предоставяне на рекламна площ на същите
 • пакетиране със стока на клиента в различни видове опаковки на насипни, течни и прахообразни продукти

ПРОБЛЕНД ООД има пазари в България, Русия,  Германия, САЩ, Армения, Македония, Косово, Турция, Гърция, Австрия, Румъния, Канада, Украйна, Нова Зеландия, Алжир, Ирак, Казахстан, Тунис, Естония, Литва, Беларус, Молдова, Ливан и др. 

www.vacbag.bg

Фирма Тони Фил е компания с утвърден 10 – годишен опит, правоприемник на добре познати на българския пазар фирми, имаща за цел да запознае клиентите ни с новостите и добрите практики в хигиената за дома.

Тони Фил ООД се занимава с производство, разпространение и търговия на торбички за прахосмукачки и вати за аспиратор, аксесоари и накрайници за прахосмукачки, препарати и принадлежности за почистване.

Чрез производството на торбичките за прахосмукачки и серията от препарати VACBAG, ние постигаме цялостно решение в почистването за всяко домакинство.

Компанията ни е първата в страната, която произвежда торбички за прахосмукачки от специална микрофилтърна синтетична материя или нетъкан текстил. Дългогодишният опит на създаделите на компанията, позволи да създадем изцяло нов продукт, който обедини повечето от предлаганите досега хиляди хартиени торбички в 9 модела /от UB1 до UB9/.

Сега вече да намерите своя модел торбичка за прахосмукачка е много по-лесно, по-бързо и по-удобно. Всичко това направихме с цел удобството на всички наши клиенти и партньори, по-лесно не само за потребителите, но и за всички които работят с торбите UB. Торбите с марка VACBAG от микрофилтърна синтетична SMS материя са много по-здрави, в сравнение с хартиената торба, с по-добра филртрация, по-дълъг живот на употреба и изпълват максимално пространството на прахосмукачката.

Чрез създаването на торбичките UB и препаратите с марка VACBAG, направихме продукти с които вашият дом става едно по-чисто и здравословно място, а Вие постигате това  много по-лесно.

Новите технологии в производството на филтърни материи на които залагаме намериха решение на всички проблеми и така успяхме да отстраним ограниченията на хартиените торби.

 • Големият брой модели е редуциран до нови девет, покриващи 90 % от търсенето
 • Огромните стилажи, за излагане на стоката се превърнаха в малки и добре оформени рекламни контейнери
 • Омразния проблем със скъсването на хартиената торбичка е изцяло премахнат
 • Универсалността и цветовата кодировка помогнаха на всички потребители и партньори по лесно да разпознават и боравят с торбичките
 • Потребителите успяват да използват пълния обем на торбичките за разлика от хартиените
 • И разбира се най-важното, много по-добрите филтриращи свойства, водят до по-чист и здравословен живот.

Производствената база на Тони Фил ООД се намира в град Пловдив. Дружеството има офиси в град Варна и Пловдив.

Нашият екип работи, за да даде най-доброто на своите клиенти и партньори.

Може да откриете нашите продукти в повечето големи вериги, както и в магазините за домашни потреби и железарии. За Ваше улеснение сме ги посочили в карта „Партньори”.

С торбичките на Тони Фил ООД с марка VACBAG Вие живеете по-чисто и здравословно, спестявайки пари!

Соно - разклонители със защита, предпазители

Sono – Надеждна защита от токови удари. Производител на разклонители, разклонител със защита от токов удар, предпазители

Производител на разклонители със защита от токови удари, пренапрежение, гръмозащита, предпазители високо ниско напрежение, surge protectors, surge suppressors, over under voltage protection.

Соно ЕООД

Фирма СОНО ЕООД е еднолично дружество с ограничена отговорност, наследник на ЕТ „Соно“, която развива дейност от 1993г. 

предпазители, предпазител, електрически предпазител, автоматични предпазители цени, разклонители, разклонител, разклонител със защита, разклонител със защита от токов удар, разклонител за контакт, разклонител цена, български разклонители, разклонители цени, разклонител за бюро, разклонител с ключ, разклонител с защита, разклонители със защита от пренапрежение, видове разклонители

гр. Пловдив, бул. Цар Борис III- Обединител 1
0889434900
https://sono.bg/

АРОН - производител на алуминиеви скелета и стълби

Арон България ЕАД е производител на Алуминиеви стълби и скелета
Започва търговската си дейност през 2007 г. с директен внос и дистрибуция на стоки от Япония, Тайланд и Китай. През годините фирмата се развива и непрекъснато разширява асортимента на предлаганите продукти на българския пазар.

Основната дейност на фирмата е производството на Алуминиеви стълби и скелета

През 2015 г. фирмата пусна на пазара първите модели домакински алуминиеви стлъби
През 2016 г. започнахме първото производство на професонални трираменни алуминиеви стълби и мултифункционални алуминиеви стълби.
През 2017 г. пуснахме на пазара малки модели алуминиви скелета с работна височина до 4.5м.
Началото на 2018 стартира производството на модулни алуминиеви скелета с работна височина до 14м.
Нашите продукти може да закупите на разумни цени в нашия онлаин магазин или в големите търговски вериги и хипермаркети : Практикер, ТМТ-ЕЛКОМ, ФТБ ЕООД, Багира, Валерий СиМ Груп, Стад-Близнаков, Равин ЕООД, Васмар ООД, Топливо АД, АВС-Инжинеринг, GS-Строймаркет, Рила и много други
Централен склад и централен офис:
ул. Братя Бъкстон 158
гр. Пловдив 4004
Работно време: Понеделник до Петък 8:00 – 17:00
Телефон(1 импулс от цялата страна): 070015507
Телефон: (032)675507
Email: aronbg@gmail.com
Mениджър: 087 8 571 333
Изпълнителен директор и управление:
бул. Кукленско шосе 12
гр. Пловдив 4004

трираменни стълби - Аронмултифункционални стълби Арон